zondag 9 januari 2011

Camper Rentals USA in Californie: camperverhuur met locaties in Los Angeles, San Francisco, Las Vegas en San Diego.

Ontdek de westkust van Amerika met haar prachtige staatsparken in uw eigen tempo met een van onze luxe huurcampers.

Voledig naar uw wens, voorzien van alle benodigdheden zoals dekens ,handdoeken en de zeer uitgebreide keukensets enz enz .

Camper Rentals USA heeft de nieuwste modellen campers, die allen voorzien zijn van Roadside Assistance. Wij sturen u met een gerust gevoel onderweg en wisselen zelfs de banden voor U bij een lekke band.

Tevens doen wij er alles aan om uw reis zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt bij ons, als enige verhuurbedrijf, op uw aankomstdag vertekken en zelfs op zondag.

Binnen enkele kilometers vanaf onze locaties zijn er campings, waar wij voor u de 1e dag kunnen bespreken. Ook zijn er winkels waar u de benodigde boodschappen kunt inslaan.

Op deze manier hoeft u niet steeds met koffers te slepen van vliegveld naar hotel, maar kunt U gelijk met uw reis aanvangen.

Hierbij uitleg hoe het werkt:

U kiest op de website de camper die u wenst. Van handige kleinere campers (Class B & C)voor 1 tot 6 personen tot de grootste Class A Campers. Deze zijn uitgerust met geen tot 3 slide outs.

Heeft u de keuze van uw camper gemaakt? Vervolgens kiest u wat u aan accessoires denkt nodig te hebben op de accessoirespagina.

Hier vind U werkelijk van alles! Van beddingsets, keukensets, BBQ-sets, en GPS tot fietsen.

Dan kunt u op de routepagina eventueel een route uitzoeken en uitrekenen hoeveel mijlen u denkt te gaan rijden.

Deze informatie vult u dan in bij de quotepagina en binnen enkele minuten heeft U de prijs.

U zult dan direkt zien, dat wij de beste prijzen hebben in de verhuurmarkt met de nieuwste modellen campers, die allen zeer weinig kilometers gereden hebben.

Bevalt de prijs u en wilt u boeken? Drukt u dan op 'Boek Nu'.

Na ontvangst van de 20% aanbetaling via bank of creditcard krijgt U het huurkontrakt met betalingsbewijs via e-mail toegezonden.

U kunt er dan zeker van zijn, dat de door u geboekte camper geheel naar uw wens ingericht klaarstaat wanneer u aankomt bij een van onze locaties.

U betaalt dus slechts 20% aan en de restant van het huurbedrag bij het ophalen van de camper. U kunt het restant met cash betalen of via creditcard.

Indien gewenst kunnen wij tegen vergoeding vervoer van en naar het vliegveld regelen.

Tevens is het mogelijk dat wij u ophalen met de camper en naar de gewenste camping brengen in de omgeving. Daar zullen wij de camper voor u opzetten en het gebruik ervan uitleggen.

Indien U dit wenst, kunt u bij ons naar de prijs hiervoor informeren.

Bij aankomst leggen wij het gebruik van de camper helemaal aan u uit. Dus niet via een video, zoals dit bij de concurrentie het geval is, maar persoonlijk en in het nederlands.

Hier nemen we alle tijd voor, zodat u met een gerust gevoel aan uw reis kunt beginnen.

Ook krijgt u ons privenummer, zodat u altijd kunt bellen . En u krijgt een uitgebreide gebruiksaanwijzing mee.

Heeft U vragen of wilt u, dat wij u helpen de reis samen te stellen, email ons dan even. Wij helpen graag.

Dus genoeg redenen om voor Camper Rentals USA te kiezen en bij ons een van de luxe campers te huren in plaats van via een reisburo te boeken om vervolgens bij een van de grote huurbedrijven terecht te komen, waar U een nummer bent, de sleutel in uw handen kijgt en uitleg per video krijgt.

Met Vriendelijke groeten

Erik Steur

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten