donderdag 23 december 2010

Zonnige vakantiewoning met vroegboekkorting

Zonnige vakantiewoning met vroegboekkorting

Geen prijsverhoging en ook nog eens 10% extra korting. . . .

De prijzen voor 2011 staan al vast maar als u vóór 1 januari 2011 boekt betaalt u gewoon nog de oude prijs.

Bovendien krijgt u een extra korting van maar liefst 10% van de huurprijs.

En alsof het niet op kan kost de tweede aaneengesloten week die u boekt nog eens bijna 10% minder. Veel ruimte voor weinig geld. . . .

Deze vakantiewoning is ideaal voor 2 maar ook voor 8 personen. Al het nodige is op de benedenverdieping te vinden. Slaap- en badkamer, woon- eetkamer, keuken, toilet en bergruimtes. Zelfs voor 8 personen is er meer dan genoeg ruimte. Boven zijn nog 3 grote slaapkamers, een douche, toilet en een ruimte met een tafeltennistafel.

Gratis internet en zwembad. . . .

Ook in 2011 is er GRATIS INTERNET in huis en een zwembad met een doorsnee van 3,5 meter in de tuin. (Het zwembad onder voorbehoud dat een goede waterkwaliteit gewaarborgd kan worden) De ligging is zeer centraal. . . . Het vakantiehuis ligt centraal tussen het Tiszameer met veel viswater en plekjes met zandstrand waar goed te zwemmen is, de bergen van het Bükk-Nationale Park met stroomversnellingen en druipsteengrotten en de poesta van het Hortobágy-Nationale Park met veel paarden, schapen en vogels.

Tegelijkertijd zijn de drie grootste steden van Hongarije, Budapest, Miskolc en Debrecen, bijzonder goed te bereiken.

De afstand naar Roemenië is slechts 150 km. Naar Oekraine is het 175 km en naar Slowakije nog geen 100 km!!! Voor een dagtrip dus bijzonder goed te doen.

Gezond voor u en uw portemonnee. . . .

De vele thermaalbaden die het noordoosten van Hongarije kent hebben een heilzame werking op mensen met reuma of hart- en vaatziekten. Voor veel mensen is een verblijf in Hongarije een bijzondere ervaring. U komt zeker niet terecht in de drukte van Spanje, Italië of Frankrijk, maar in de gemoedelijkheid en gastvrijheid van het Hongaarse volk. U bent ook veel goedkoper uit dan op een camping aan het Middellandse Zee strand. Uw portemonnee geniet, naast dit superaanbod, ook nog eens van een supergoedkoop land. Dat is dus dubbel voordeel. Ook de temperatuur is aantrekkelijk. In mei al gemiddeld 22 graden. Al vanaf ¤ 295,- per week! ! ! !

Met de vroegboekkorting huurt u dit huis in het voor- en naseizoen voor ¤ 295,- per week. De tweede aaneengesloten week is nog   ¤ 25,- goedkoper en komt op ¤ 270,-.

In het hoogseizoen is de huurprijs ¤ 380,- per week en voor de tweede aaneengesloten week ¤ 345,-.

Dat zijn absolute last-minute prijzen. In het zonrijke Hongarije blijft een vakantie in 2011 ondanks de crisis dus nog steeds betaalbaar. Nieuwsgierig geworden?? Stuur vrijblijvend een e-mail voor uitgebreide info en foto's.

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten