vrijdag 31 december 2010

donderdag 30 december 2010

woensdag 29 december 2010

Staancaravan in het zuiden van frankrijk

Staancaravan in het zuiden van frankrijk te huur: Nieuwe luxe staancaravan voor 6 personen.

Onze staancaravan staat op Camping La Baume**** te Fréjus (Côte d'Azur). Vanaf Pasen tot en met 30 september is Camping La Baume*** beschikbaar.

 

Comfor buiten: een verzorgde, nieuwe residentie - een ruim terras (36m2) - voorzien van tuinmeubelen,…

Comfor binnen: twee slaapkamers (1: tweepersoonsbed, 2: twee éénpersoonsbed), ruim uitklapbaar zetelbed voor twee personen, keuken met diverse toebehoren (twee frigo’s), toilet, douche, voorzien van airco,…

Comfor op de camping: vijf zwembaden, Turks stoombad, restaurant & bar, sportfaciliteiten (fitness, basket, tennis, voetbal,…),…

 

* Vanaf Pasen tot en met 27 juni: halve prijs

meer info


dinsdag 28 december 2010

VERLAAGDE PRIJS!!!

 

Stacaravan in Blankenberge Camping Bonanza Zeebruggelaan. De stacaravan is 9m70 op 3m70. Er ligt een beton onder de stacaravan. Er is een metalen tuinhuisje. Er is een houten omheining, het perceel is afgewerkt met klinkers. Buiten is er elektriciteit voorzien. Er zijn twee slaapkamers en een ruime badkamer. Kleine inboedel aanwezig alsook een microgolfoven. Voor verdere inlichtingen kan men zich wenden tot het bureel op de camping. In de prijs is het huurgeld voor dit seizoen inbegrepen. De camping is voorzien van een café - bistro, een grote speeltuin.

meer info


maandag 27 december 2010

Chalet Arcabo -09

Prachtige chalet te koop aangeboden.

Chalet uitgerust met een tweepersoonsbed, ingemaakte kasten,voorzien van een tweede slaapkamer met 2 x 1 -persoonsbedden, volledige moderne ingerichte keuken, badkamer uitgerust met toilet lavabo en mooie douche.

In chalet ligt overal parket.lengte chalet 10 m.

Inclusief tuinhuis.Bouwjaar 2008

Staat op zeer mooie rustige camping te Koksijde.

Enkel ernstige personen.

Groetjes

meer info


zondag 26 december 2010

TE huur:nieuwe Luxe stacaravan voor 6 personen van 23-4-2011 tot 1-10-2011Plaats:het zonnige zuiden van Frankrijk(camping de LABAUME**** ) Onze stacaravan staat op het gedeelte LABAUME****)op een kleine 3 min stappen van het  5zwembadencomplex!!.Frejus ligt in één van de mooiste streken van de COTE D'Azur!!. 27 km van ST-TROPEZ.60 km van NICE.90 km van Monaco en 1uur rijden van de Gorge De Verdon .Alle comfort:Verzorgde nieuwe residentie met verzorgde terras', tuinmeubelen,Weber barbecue op gas voor 6 personen .Volledig geinstalleerde keuken met alle toebehoorn.(koelkast,diepvries enz...Mooie knusse slaapkamers,2 slaapkamers,1 met tweepersoonsbed,1 met 2 éénpersoonsbedden en in woonplaats ruim uitklapbaar zetelbed voor 2 personen.verduisteringsgordijnen en horrengaas .meegroei-kinderstoel+ kinderbedje ook ter plaatse; wc apart,douche apart,Airco in de residentie.TV VLAANDEREN, DVD ,WASMACHINE, Superette op wandel afstand,EXTRA:6 fietsen ter plaatse, plus 4 zeteltjes voor mee te nemen aan het zwembad.Prachtig zwembadencomplex(5 zwembaden+stoombad) Speelplein voor de kinderen ,kinderaniematie gans de dag,Middelanse Zee op 10 min met de wagen!!GEEN HUISDIEREN TOEGELATEN. De camping is voorzien van een uitzonderlijke comfort ontspanningsmogelijkheden en dit alles is gratis tijdens uw verblijf. Alle kosten zitten in de huurprijs inbegrepen!Prijzen zijn veel lager dan boeken via camping of andere organisatie !! VERBLIJFTACKS  ZIT IN DE PRIJS !!!!!VOOR INFO BEL 0032 /0475 348138 OF 0032/ 0478 375023
meer info


zaterdag 25 december 2010

Bredene th : chalet a zee NU VRIJ & goedkoop

In Bredene, op 300 m van het strand verhuren wij onze chalet voor max 6 personen. De chalet is volledig ingericht, waarvan foto's en alle info op onze site users.telenet.be/chaletinbredene. De chalet is gelegen op een zeer kindvriendelijke en rustige camping. In de nabijheid is er openbaar vervoer en grootwarenhuis. Chalet is op 300 m van het strand. Zeer leuke omgeving - altijd iets te doen.
meer info


vrijdag 24 december 2010

Camping chalet(huisje)

Camping chalet(huisje) te  koop chalet huisje op camping te lommel kolonie

inrichting- living keuken douch wc +berging

buiten betegeld+omheind voor kind en dier

pvc ramen+rolluiken met slot+ thermopan glas 

onmiddelijk vrij goede staat 0473-832-721

doe een bod vr prijs 6000 euro

geniet nog van een gratis voorjaar vacantie

meer info


donderdag 23 december 2010

Zonnige vakantiewoning met vroegboekkorting

Zonnige vakantiewoning met vroegboekkorting

Geen prijsverhoging en ook nog eens 10% extra korting. . . .

De prijzen voor 2011 staan al vast maar als u vóór 1 januari 2011 boekt betaalt u gewoon nog de oude prijs.

Bovendien krijgt u een extra korting van maar liefst 10% van de huurprijs.

En alsof het niet op kan kost de tweede aaneengesloten week die u boekt nog eens bijna 10% minder. Veel ruimte voor weinig geld. . . .

Deze vakantiewoning is ideaal voor 2 maar ook voor 8 personen. Al het nodige is op de benedenverdieping te vinden. Slaap- en badkamer, woon- eetkamer, keuken, toilet en bergruimtes. Zelfs voor 8 personen is er meer dan genoeg ruimte. Boven zijn nog 3 grote slaapkamers, een douche, toilet en een ruimte met een tafeltennistafel.

Gratis internet en zwembad. . . .

Ook in 2011 is er GRATIS INTERNET in huis en een zwembad met een doorsnee van 3,5 meter in de tuin. (Het zwembad onder voorbehoud dat een goede waterkwaliteit gewaarborgd kan worden) De ligging is zeer centraal. . . . Het vakantiehuis ligt centraal tussen het Tiszameer met veel viswater en plekjes met zandstrand waar goed te zwemmen is, de bergen van het Bükk-Nationale Park met stroomversnellingen en druipsteengrotten en de poesta van het Hortobágy-Nationale Park met veel paarden, schapen en vogels.

Tegelijkertijd zijn de drie grootste steden van Hongarije, Budapest, Miskolc en Debrecen, bijzonder goed te bereiken.

De afstand naar Roemenië is slechts 150 km. Naar Oekraine is het 175 km en naar Slowakije nog geen 100 km!!! Voor een dagtrip dus bijzonder goed te doen.

Gezond voor u en uw portemonnee. . . .

De vele thermaalbaden die het noordoosten van Hongarije kent hebben een heilzame werking op mensen met reuma of hart- en vaatziekten. Voor veel mensen is een verblijf in Hongarije een bijzondere ervaring. U komt zeker niet terecht in de drukte van Spanje, Italië of Frankrijk, maar in de gemoedelijkheid en gastvrijheid van het Hongaarse volk. U bent ook veel goedkoper uit dan op een camping aan het Middellandse Zee strand. Uw portemonnee geniet, naast dit superaanbod, ook nog eens van een supergoedkoop land. Dat is dus dubbel voordeel. Ook de temperatuur is aantrekkelijk. In mei al gemiddeld 22 graden. Al vanaf ¤ 295,- per week! ! ! !

Met de vroegboekkorting huurt u dit huis in het voor- en naseizoen voor ¤ 295,- per week. De tweede aaneengesloten week is nog   ¤ 25,- goedkoper en komt op ¤ 270,-.

In het hoogseizoen is de huurprijs ¤ 380,- per week en voor de tweede aaneengesloten week ¤ 345,-.

Dat zijn absolute last-minute prijzen. In het zonrijke Hongarije blijft een vakantie in 2011 ondanks de crisis dus nog steeds betaalbaar. Nieuwsgierig geworden?? Stuur vrijblijvend een e-mail voor uitgebreide info en foto's.

meer info


woensdag 22 december 2010

Verkoop hier 5 banden  215/70R15C 109/107Q michelin XC Camping Voor een mobil-home of camionette.Lagen op een Fiat Ducato.Profiel:2x9mm           2x7mm           1x8mm(was het reservewiel)Het zijn speciale banden die zeer hard kunnen opgepompt worden.Nieuwprijs per stuk is 150¤!!!Prijs is 350¤ voor de 5 stuks!!Voor meer inlichtingen mailen of bellen:0495/206546 Geen sms!
meer info


Stacaravan -95

Stacaravan -95

Goed onderhouden stacaravan met 1 slaapkamer. Afmetingen: 3.10m breed op 8.60m lang. Inclusief voortent(4.5m x 2.25m) en berging met tuingereedschap. Huidig gelegen in camping de schuur, Pastoorsbos 35, 2200 Noorderwijk (Herentals). Tel: 0476 26 71 12 en 03 290 87 69

meer info


maandag 20 december 2010

Bouwjaar 2005 – Uitstekende staat.

Merk : Sunroller – type : Sun Living4 m x 10 m. Dit is het top gamma.

Heel mooie ligging op heel rustigecamping tussen de wijngaarden. Camping «  lesclairettes » te Fontes. Huur : 3000 euro/jaar. 10 min vankoopcentra. On-inneembaar zicht op petanquebanen en zwembad. Helejaar open. 20 min van zee, super mooie streek :Languedoc-Roussillon.

Alle luxe :Groot terras 9 m x 3 m, afsluitbaar in de winter. Was- enafwasmachine, 2 frigo's, waaronder amerikaanse op terras, reuze ledtv (117 cm) met satelliet, dus alle belgische zenders in HD. 2 slk(bed 2m breed). Airco. Privé tel en internet. Heel groot terreinmet carport (150 m2), zelfs in hoog seizoen, geen zicht op anderen. Tuin aangelegd met fruitbomen en pergola met druiven.

Wegensschitterende ligging, enige gelegenheid. Prijs 39 000 euro. Heeft65 000 euro gekost.

Inlichtingen :vanbel.christian@orange.fr

meer info


zondag 19 december 2010

Ik zoek: Stacaravan te huur

Ik zoek: Stacaravan te huur

Stacaravan te huur te Wenduine (camping vennepark).Het adres van de camping is Poseidonlaan ca 253 te Wenduine. Je kan er met zes slapen.Alles is aanwezig in de caravan je moet enkel handdoeken en lakens meebrengen,dekens zijn wel aanwezig. Er is een verwarmt prive zwembad, een winkeltje, een speelplein ,tennis plein , baketbalveld en een kantine aanwezig op de camping. De camping is gelegen op 5 minuten van het strand en op 10 à15 minuten van Blankenberge . honden zijn toegelaten op de camping en in de caravan. In het seizoen is de prijs 45 euro per nacht en buiten het seizoen is de prijs 40 euro per nacht. Als je de caravan huurt voor een week of langer vragen we wel 100 euro voorschot. Voor meer informatie kan je altijd bellen naar het nummer 054/32.36.11 of naar het nummer 0475/31.40.61 of je kan ook altijd mailen naar kristof_02@hotmail.com.

meer info


Wij leveren compleet ingerichte safaritenten, serengititenten en lodgetenten in binnen- en buitenland met onder andere eigen sanitaire voorzieningen, verwarming, een rijk uitgeruste keuken en comfortabele bedden. De tenten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit canvas (800-900 g/m2 voor het dak en 500-550 g/m2 voor de binnentent). Het canvas is zeer slijtvast en de tent kan het hele jaar door buiten staan. U kunt bij ons kiezen uit verschillende tenten met of zonder verschillende thema’s en inrichtingsniveaus. De tent kan op een verhoging worden geplaatst en worden voorzien van een veranda. U kunt zelf de indeling kiezen. Voorbeelden van thema’s zijn: Out of Africa, Duizend-en-een-nacht, Puur voor kids en VIP. Het inrichtingsniveau bepaalt u helemaal zelf. Van basic tot zeer luxueus. Van Senseo tot Nintendo Wii en van vaatwasser tot hottub. Natuurlijk zijn de tenten ook los leverbaar in verschillende maten! De safaritent/ beachlodge is een dubbeldaks frame tent in de maten: 6x7m (binnentent 5x5m); 6x9m (binnentent 5x7m); 6x11m (binnentent 5x9m) Voor in de safaritent hebben wij robuuste meubelen, ruime bedden en luxe sanitair. Om het geheel compleet te maken kunnen we de tenten in diverse gewenste thema's leveren. Ook zijn alle meubelen bij ons te bestellen!Uw vraag staat voor ons centraal en maatwerk is dus altijd mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden naast elkaar te leggen. Op afspraak zijn onze schitterende tenten te bewonderen op camping De Beerze Bulten in Ommen of in onze eigen showroom.

meer info


woensdag 15 december 2010

Op camping Klein strand te Jabbeke. Volledig geinstaleerde caravan met 4 slaapplaatsen, met wintervoortent met 3 kasten en kleerkast, vaatwas met toe en afvoer en gasfornuis met keuken en vaat materiaal, 1 frigo, zibrocamin, 2 tuintafels met 10 stoelen, bankraiterras met pargola 3x4, ingericht tuinhuisje met frigo, fietsrek voor 5 fietsen, plaats voor nog een tentje, dicht bij sanitaireblok, zongericht, camping met veel bezigheden voor jong en oud. voor meer foto's en info laat iets weten.
meer info


Te huur wenduine

Te huur wenduine Stacaravan te huur voor max 6 pers. Mogelijkheid om te huren gedurende het hele jaar.(verwarming en water worden ook tijdens de wintermaanden niet afgesloten) Nu reeds mogelijk om te reserveren voor 2011 (juli en augustus beperkt vrij) Er zijn 2 slpk, waarvan een slpk met een twee persoonsbed en een slpk met een stapelbed voor kinderen. Badkamer met douche en wc, ingerichte keuken met koffiezet, waterkoker, microgolf, koelkast, fornuis en keukenmateriaal. In de woonkamer heb je een eethoek en salon met tv en distributie, een radio/cd speler en dvd speler is er eveneens aanwezig. Er is privé parking voorzien voor uw wagen. De Stacaravan is gelegen op camping Vennepark te Wenduine op wandelafstand van het strand en de duinen. De camping ligt op 2 KM van Wenduine en Blankenberge. Op de camping is er een verwarmd buitenzwembad en ook eentje voor de allerkleinste, dit kan in de maanden juli en augustus gratis benut worden. Er is een taverne met een speelveld aan de achterkant en petanque. Er is ook een wasserette, supermarkt en een frituur. Bed-, bad- en keukenlinnen moeten zelf worden meegebracht. Prijzen: Laagseizoen (buiten schoolvakanties): 180 ¤ midweek,125 ¤ weekend en 250 ¤ week Hoogseizoen (schoolvakanties): 250 ¤ midweek,180 ¤ weekend en 350 ¤ week juli en augustus wordt er enkel per week verhuurd. Eindschoonmaak is ten laste van de huurder of aan de prijs van 50 ¤. Deze prijzen zijn ALL IN (water, gas elec.)
meer info


maandag 13 december 2010

Lakentje voor kinder tralie of camping bedje

Lakentje voor kinder tralie of camping bedje Dit lakentje is nog net als nieuw
meer info


Eura mobil 690 HS -97

Eura mobil 690 HS -97 EURA MOBIL 69O HECK SITZE ( HS) op DUCATO 2.5 TD met Alkoof.C-rijbewijs ( 3850 kg )Full options.Helemaal heruitgerust in 2009. Mag weg, omgezondheidsredenen.Stuurcabine: Electr. ruiten, armsteunen, radio/cd (Kenwood),achteruitrij camera (Elro - dag/nacht - geluid ), houtinleg,bekerdragers, spullenbakje, multistekker 12V, alarm op alledeuren, luiken en motorkap, parkeersensoren v/a,...Wooncel: 3-pitsvuur met afzuigkap en verlichting, koelkast metvriesvlak ( 12V -220V - gas ), toilet ( Thetford met cassette enflush ) wastafel en douche, warmwaterboiler ( 40°/60°), Trumaringverwarming met thermostaat, dubbele wintervaste bodem,gas en Sopo-alarm,nieuwe TNT -antenne in alkoof (2 pers-bed, dakvenster,2 ramen, verlichting ), treinzit 4 pers. omklapbaar( 2 pers.bed) radioboxen, ronde zithoek 5 pers.( omklapbaar 2pers.bed), digitale TV met satelliet decoder (autom), nieuwedigitale airco Dometic, 2 nieuwe wooncelbatterijen,  electr.dakventilator (12V warm/koud- in/out ), zuiverwatertank (120 l), vuilwatertank ( 100 l),...Buitenzijde: 4 nieuwe banden Michelin (215/75 RX Camping 16 CP M+S ),buitenverlichting, luifel Omnistor, fietsdrager ( 2 - uitbreidbaar)Omnistor, electr.trapje Omnistor met verklikkerlampje, TNT -antenne, Alden automatische satellietantenne, handgreep enveiligheidsslot wooncel, buitenverlichting, 2 gasflessen metDuocontrol, Alu trekhaak,...Diversen: Net groot onderhoud in mei 2010 ( 103.000km); nieuwemotor ruitenwisservloeistof, nieuwe uitlaatpot, ...Pas terug uit vakantie...Prijs bespreekbaar: 22.500 ¤Franky: 0497 46 78 77frank.vanderhasselt@hotmail.com
meer info


zondag 12 december 2010

Vakantieverblijven huren De Haan Bredene

Vakantieverblijven te huur in Park Atlantis De Haan of camping Thalassa te Bredene Wij verhuren het ganse jaar door , WE, midweek,weekje , gewoon 2 nachtjes... BREDENE  : chalet 2/5 p. te huur bredene : woonkamer met hoeksalon,ronde tafel + stoelen,  bijzetstoelen,kastje, kleuren tv met afstandsbediening,,ingerichte keukenhoek met voldoende kookgerief zoals potten,pannen,microgolfoven,gasfornuis, voldoende bestek, borden,diepe borden, tassen,..., 2 slaapkamers 1° met dubbel bed,douche en wastafel 2° met stapelbed en 1p. bed, kleerkasten, afzonderlijk wc met opbergkast 6 tuinstoelen met kussens en tafel. huurprijs : 40 euro per nacht en 100 euro waarborg ,minimum 2 nachten, tijdens de vakantieperiodes 45 euro per nacht, 100 euro waarborg, minimum 2 nachten juli/augustus 315 euro per week (vrijdag-vrijdag) 100 euro waarborg; reserveer nu al vakantie 2010!! inbegrepen in prijs : verbruik water/elektriciteit/gas, gratis parking, gratis gebruik van speeltuin in domein : wassalon, strijkatelier,cafetaria in onmiddellijke omgeving is er beenhouwer en bakker, frietuur lidl en delhaize. Reserveer nu al Herfstvakantie, Kerst- en Nieuwjaarverlof

vakantie  juli/augustus 2011 nu reeds reserveren ? dit kan !

wij verhuren telkens per week vanaf vrijdag .

Boek uw vakantie in  gelijkvloers appartementje of de chalet voor 31/12/2010 = 315 euro per week en 100 euro waarborg . Huurprijs 2011 = 325 euro per week en 100 euro waarborg.

DE HAAN :  2 vakantieappartementen te huur in park atlantis * gelijkvloers voor 2/4(5) p. woonkamer met dubbel zetelbed,tafel en stoelen, ingerichte keukenhoek met voldoende kookgerief, potten,pannen,bestek,microgolfoven, croque monsieur toestel, borden, frigo met diepvriesvak... kleuren tv met afstandsbediening, badkamer met douche, wc en wastafel,slaapkamer met dubbel bed, kleerkast, kleuren tv.overdekt terras met tafel en 4 tuinstoelen huurprijs : 40 euro per nacht, 100 euro waarborg, minimum 2 nachten, tijdens schoolvakanties 45 euro per nacht, 100 euro waarborg en minimum 2 nachten juli/augustus : 315 euro per week(vrijdag-vrijdag) en 100 euro waarborg inbegrepen : verbruik water/elektriciteit,gratis parking reserveer nu al vakantie vanaf september  of reeds kerst- en nieuwjaar 2010-2011!! * een app. 2/7 p. woonkamer met dubbel bed in wandkast, kleerkast, salon met 2 zit en 2x1 zit, 2 slaapkamers 1° met 2x1 bed, 2° met stapelbed en 1p bed, badkamer met ligbad en douchegordijn, wc en wastafel,ingerichte keukenhoek met voldoende kookgerief pannen,potten,bestek,borden,glazen,microgolfoven,frigo met diepvriesvak, overdekt terras met tafel en 4 stoelen huurprijs : 45 euro per nacht,100 euro waarborg,minimum 2 nachten, tijdens schoolvakanties 55 euro pernacht, minimum 2 nachten juli/augustus : 460 euro per week (vrijdag-vrijdag) 100 euro waarborg. inbegrepen : verbruik water/elektriciteit,gratis parking info : vrije periodes, prijzen : zie website

huurprijs juli/augustus 2011 = 460 euro per week

http://users.pandora.be/vakantiedehaan

voor info : *32(0)497/040490 groetjes, claire

meer info


zaterdag 11 december 2010

donderdag 9 december 2010

Te koop houten chalet

Te koop houten chalet

Houten chalet lengte 10m breedte 3.70m de chalet staat op camping mooi Zutendaal de standplaats kan mee overgenomen worden maar ze kan ook weggehaald worden.de chalet is in goede staat alle apparatuur werkt staat een mazoutkachel in een slaapkamer berging grote badkamer en zitplaats met keuken. De standplaats is nog 2 tot 5 jaar geldig maar kan verlengd worden.De vraagprijs is 7500 euro of je kan ook altijd mailen voor verdere info.

meer info


Gasbus voor camping, vol, met 5 kg gas -05

Gasbus voor camping, vol, met 5 kg gas -05 Gasbus voor camping, vol, met 5 kg gas, te gebruiken met een gewone ontspanner, volstaat ruimschoots om te koken voor een vakantie van 8 weken
meer info


maandag 6 december 2010

Camping car / Inbouwoven four a encastrer

Camping car / Inbouwoven four a encastrer

Inbouwoven voor camping car / mobilhome.

Nooit gebruikt .

Werkt op gaz.

Four a encastrer pour mobilhome, jamais utiliser !

meer info


zondag 5 december 2010

Mobiele woningen, zomerverblijven, maar ook wintervast, met een uitstekende isolatie die de koude in de winter buiten  houdt. Pvc ramen met dubbele  beglazing, Badkamer met lavabo, wc en douche, Vliegenhorren voor de ramen, Warm en koud water, Verwarming op propaangas. Muren van dik pvc in houtimitatie. Verplaatsbare woningen op wielen zodat ze overal op alle domeinen mogen geplaatst worden. Te bezichtigen vanaf april 2011, bij het begin van het nieuwe camping seizoen, maar men kan nu al documentatie aanvragen. zie www.mobilevilla.be

meer info


zaterdag 4 december 2010

Softbench blauw maat M

Softbench blauw maat M

nieuw in doos reisbench, softbench reis bench ideaal voor in de auto, vliegtuig, camping, honden shows of voor in de woonkamer. de soft bench is geheel opvouwbaar 2 deurs: 1 aan de korte zijde en 1 aan de bovenkantneemt weinig ruimte in beslag. binnen 2 minuten opgezet. gepoedercoated buizen frame dus super stevig handige ritssluitingen opbergvakjes aan de zijkant ventileerd goed nieuw in doos

maat m 70-48-52cm winkelprijs ¤63,00 onze prijs ¤42,50

de soft bench kan worden bezorgd door geheel belgie en nederland voor een geringe meer prijs. of hij kan op afspraak worden opgehaald(ook op zondag) heb je interesse dan kun je contact opnemen op tel 0031624734437>

meer info


donderdag 2 december 2010

Markthandel kip aan't spit over te nemen

Over te nemen regio GentMarktwagen 9 meter 17 branders + 12 voor SpareRibs, Warmte en koude toog. 2 verwarmde gas tanks(400l), WC, Grote frigo voor min. 80 bakken, veelopbergruimte, bakplaat, 3 werktafels, stroomgroepvan 14 KVA. Oplegger is 4jaar. Trekker = IvecoDaily BE rijbewijs.  Gas en elektriciteitgekeurd tot november 2011.inclusief 1 marktplaats en 5 staanplaatsen (allesrondom Gent). 1 nieuwe plaats klaar om op testarten. Ongeveer 20 caitering feestjes per jaaren in zomer 6 à 8 weken 2 GROTE campings aan dekust.Prijs wordt enkel vermeld bij persoonlijk contact.Gelieve niet elkaars tijd af te nemen als je opvoorhand weet dat je geen geld van de bank gaatkrijgen !!!!!!Deze goed draaiende zaak met naam in het gentsegaat niet weg voor een appel en een ei...Reden : Zaak 5,5jaar geleden van 0 opgestart enheb nu zin in iets nieuws.Ideale zaak voor hardwerkende persoon die mooizijn boterham wilt verdienen
meer info


woensdag 1 december 2010

Stacaravan stavenisse (zeeland) -02

Stacaravan stavenisse (zeeland) -02 prima verblijf voor 6 personen - camping Irenehoeve met 60 kavels in stavenisse aan oosterschelde - verslavend mooi wandel- en fietsgebied - grondwaarde 5500 euro - prijs caravan en schuurtje 6200 euro dus totale vraagprijs 11700 euro (nieuw dak, nieuwe bodem en vloer) 2 slaapkamers - keuken met nieuwe 240 l koelkast, vaatwas, nieuwe boiler, dampkap - bel 0475 89 59 77 (voorlopig één bod van 9200 euro) - geen interesse, zich onthouden aub. - gans het jaar toegankelijk, slechts 650 euro kosten per jaar all in!
meer info